Het dorp Koroni in de Peloponnesos is een kleine parel vol ouderwetse tradities. Met haar kleine marktjes in de haven, waar de vissersbootjes in de vroege ochtend terug keren van hun vangst om het vervolgens vers te kunnen verkopen, het fruit, de groentes, de heerlijkste honing, alles komt vers uit de tuin of van de boer. Het voelt alsof je een tijdreis maakt naar vroeger.

Omdat het proces van het zorgzaam omgaan met de bereiding van hun producten, de honing, de feta en de olijfolie over de jaren zo weinig verandering heeft ondervonden, proef je dit heel goed in de volle smaken, en in de geur van alle aroma's die daarbij vrijkomen.

Na een aantal jaar tussen deze fantastische mensen gelopen te hebben, heb mogen proeven van hun vak, onderdeel hebben mogen zijn van hun tradities, heb ik besloten om mijn steentje bij te dragen aan de bescherming van deze oude traditie.

Uit liefde voor het product, de streek, het dorp en de mensen, zijn wij begonnen met onze Ouranios olijfolie. Met het kopen van onze Ouranios olijfolie, maakt u het mogelijk voor een boer in Koroni om weer te denken en te plannen naar een volgende oogst.